Bereikbaarheid

Per auto

Voor bezoekers die per auto komen is er parkeergelegenheid beschikbaar. De parkeer kosten per auto zijn €10.00 per auto voor de gehele dag.

route_website

Navigatieadres:

Roosendaalseweg 38
4741 TV Hoeven

Vanaf Breda

Bezoekers die via de A58 vanuit Breda komen nemen afslag 20 ‘St. Willibrord’, gaan rechts de Heistraat op en rijden de aangegeven route over de Roosendaalseweg naar het parkeerterrein.

Vanaf Roosendaal

Bezoekers die via de A58 vanuit Roosendaal komen nemen afslag 20 ‘St. Willibrord’, gaan rechts de Poppestraat op en rijden de aangegeven route over de Roosendaalseweg naar het parkeerterrein.

Vanaf de parkeerplaatsen

Vanaf de parkeerplaatsen kunnen de bezoekers de aangegeven route over de Oude Bredasepostbaan of Bredaseweg volgen richting het evenemententerrein. Dit is een wandeling van respectievlijk 750-1100 m. P3 gaat als laatste terrein pas open, en heeft de langste loop afstand tot het terrein. Vroeg komen wordt zodoende beloond.

Met openbaar vervoer

Bezoekers die met openbaar vervoer naar het evenement komen moeten reizen naar station Roosendaal.

Er zullen pendelbussen worden ingezet vanaf station Roosendaal naar het evenemententerrein, echter zijn deze van zeer beperkte capaciteit. Voor de pendelbussen zal mogelijk een klein bedrag per persoon moeten worden betaald.

Het wordt sterk AFGERADEN om via het openbaar vervoer te reizen i.v.m. de beperkte capaciteit.

STUDENTEN UIT DELFT:

Speciaal voor studenten van de TU Delft en Inholland Delft zal er de mogelijkheid zijn om per bus naar de VSV Breda Airshow 2017 te komen! De bussen zullen vertrekken om 11:30 bij Station Delft. Eenmaal aangekomen bij Breda International Airport zal iedereen de hele middag hebben om te genieten van de spectaculaire airshow. Om 17:00 staan de bussen weer klaar om terug te rijden naar Delft. De bustickets zijn voor 4 euro te koop via de volgende link: https://vsv.tudelft.nl/ticketshop/register/316 Wees er snel bij, er zijn maar een beperkt aantal plaatsen.

Per fiets, te voet

Fietsers en wandelaars kunnen het terrein betreden via de twee ingangen. Aan de zuid-oostelijke zijde van het vliegveld, aan de Bredaseweg, zit ingang Oost. Aan de noord-westelijke zijde van het vliegveld, aan de Pastoor van Breugelstraat, zit ingang West. Bij de west ingang en op P1 kunnen bezoekers hun fiets parkeren op de aangegeven fiets parkeerplekken. Fietsers en/of voetgangers die via de Roosendaalseweg aankomen, worden ter hoogte van afrit 20, doorgestuurd naar de Oude Bredasepostbaan en kunnen enkel via ingang Oost het evenemententerrein betreden.

Mindervaliden

Voor mindervaliden is parkeergelegenheid beschikbaar dichter bij het terrein, dit valt samen met de VIP parkeerplaats. Zie het plaatje hieronder voor de route. U kunt in uw navigatie: Torenstraa 1 4735 SC Zegge invoeren en daarna onderstaand plaatje volgen.

Voor het gebruik van de invalide parkeerplaats moet u uw officiele invalide pas laten zien aan de verkeersregelaars.

invalide route

Per vliegtuig

Meer informatie over het bezoeken van het evenement per vliegtuig kunt u vinden op deze pagina. Hier kunt u tevens een plek reserveren.