Partners

TU Delft

De VSV Breda Airshow is het resultaat van een unieke samenwerking. Studenten van de Vliegtuigbouwkundige Studievereniging ‘Leonardo da Vinci’ en Breda International Airport NV zijn samen initiatiefnemers van de airshow, die in 2017 voor de derde keer georganiseerd wordt. In 2010, 2012 en 2015 hebben al succesvolle edities plaatsgevonden met respectievelijk 5.000, 12.000 en 15.000 bezoekers. De veelbelovende VSV Breda Airshow 2017 zal wederom veel bezoekers trekken. Op 2 september 2017 zal Breda International Airport wederom het decor zijn van indrukwekkende demonstraties vanuit allerlei takken van de luchtvaart.

Op, om en boven de runway zal er een airshow plaatsvinden. Dit is een groot openbaar evenement waarbij wij als doel hebben de vele aanwezige toeschouwers te enthousiasmeren voor de luchtvaart. Dit evenement zal daarom gratis toegankelijk zijn.

Ook zal er tijdens deze editie van de airshow wederom een business-to-business congres plaatsvinden, exclusief voor onze VIP-bezoekers. Dit congres draagt het thema: “Cross-sectoral Collaboration”.

Om dit evenement voor een groot publiek mogelijk te maken zijn wij op zoek naar partners die de airshow financieel kunnen ondersteunen. De vele mogelijkheden die wij als tegenprestatie voor de sponsoring kunnen bieden zijn beschreven in onze informatiebrochure.

Wilt u ook partner worden van de VSV Breda Airshow 2017?

Vraag een informatiebrochure aan via: info@vliegshow.com